logoWelke vorm van financiering past bij u? Waar vindt u partijen die in uw bedrijf willen investeren? En hoe komt u uiteindelijk tot een deal?

MKB ondernemers hebben al geruime tijd last van afnemende financieringsopties vanuit de bank. Alhoewel er steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden ontstaan wordt het ook steeds moeilijker om door de bomen het bos nog te zien.

Om duidelijkheid te verschaffen en vraag en aanbod samen te brengen is het online platform Xattu opgericht. Een soort Funda voor de markt van MKB financieringen. Xattu helpt partijen elkaar te vinden, het is geen transactieplatform en ontvangt geen commissie op transacties.
Om de kwaliteit van het aanbod te kunnen waarborgen vereist Xattu dat u een professional inschakelt. Wilt u uw bedrijf en financieringsvraagstuk op Xattu kunnen plaatsen dan zijn wij voor u de schakel.

Wij maken voor u een profiel, al dan niet anoniem, op Xattu en begeleiden het hele proces. Uiteraard ondersteunen wij u met advies en fungeren wij als eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerde investeerders. Zo ontlasten wij u zodat u kunt blijven ondernemen.
Bent u op zoek naar een financiering? Neem contact met ons op.

Patrick-Kuster-940x761 Patrick Kuster

Adviseur Financieringen, Fusies & Overnames
Herenstaete
085-0410025