Ons team

Herenstaete bestaat uit een team van bankiers, fiscalisten, accountants en juristen. Wij richten ons op het mkb. Gezien de brede ervaring van alle adviseurs kunnen we u over alle branches heen helpen. Specifieke kennis hebben wij van de automotive, bakkers en horeca. Voor de Food & Agri branche schakelen wij de agrarische specialisten in van het Team Food & Agri van Boschland accountants en adviseurs.

drs. Patrick Kuster

Patrick Kuster studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn afstuderen als fiscaal-econoom begon hij zijn carrière in het bankwezen. Hierin heeft hij zich vooral bezig gehouden met de zakelijke financiële dienstverlening. Behalve voor de Rabobank heeft hij ook gewerkt voor ABNAMRO, Flynth en als zelfstandig ondernemer/partner bij een organisatie die zich primair richtte op fusies en overnames. Sinds 2015 is Patrick werkzaam als corporate advisor voor Herenstaete.
Zijn motto is: “Ondernemen met ondernemers”.

“Eigen dynamiek”
Een verkoop of fusie is voor u waarschijnlijk een eenmalige gebeurtenis, die een grote impact heeft zowel op u als uw bedrijf. Het is daarom van groot belang om tijdig het juiste advies te ontvangen. Eenmaal gestart, hebben fusies en overnames een geheel eigen dynamiek. Vanzelfsprekend wilt u deze processen zo goed mogelijk afronden.
Succesvolle fusies en overnames worden gekenmerkt door een goede voorbereiding, waaronder het formuleren van verwachtingen, betrouwbare begeleiding en de bereidheid om meerdere beslismomenten in te bouwen.

p.kuster@herenstaete.nl
+31 (0)6 22 95 54 67
linkedin-icon_1

Herenstaete

Diverse specialisten staan klaar om u te helpen.

Bankiers die het bankwezen door en door kennen. Accountants die de financiële vertaalslag maken. Fiscalisten die zorgen voor een optimale fiscale structuur en juristen voor o.a. het contractenrecht en ondernemingsrecht.

“Wanneer het u uitkomt”
In onze dienstverlening zijn we gericht op het doel dat ondernemers voor ogen staat. Daarin past dat we geen standaard kantoortijden hebben. We zijn er tenslotte voor de ondernemer en wanneer het u uitkomt.

info@herenstaete.nl
085 – 0410025

 

 

 

 

 

 

 

 

Ing. Herman Vrielink

Na zijn studie aan de Hogere Landbouwschool begon hij als sociaaleconomisch voorlichter. Hij adviseerde bedrijven op het gebied van onder andere Bedrijfsovername, Ruimtelijke Ordening, Fiscale wetgeving en Sociale verzekeringen. Hierna stapte hij over naar de Rabobank waar hij Accountmanager Bedrijven was, met bedrijfsfinancieringen als kerntaak. Tevens vervulde hij een leidinggevende functie. Binnen het team Herenstaete heeft hij de specialisatie van financieringen en subsidies. Daarnaast is hij gastdocent voor bedrijfsovername- en financieringen.

“Ondernemerschap”
Bij een fusie of overname zijn altijd meerdere partijen betrokken. Zowel de overdragende- als de overnemende partij hebben hun eigen belangen en wensen. Het is voor mij altijd een uitdaging om beide partijen tevreden te stellen. Vanuit mijn achtergrond als voorlichter, accountmanager en als gastdocent heb ik geleerd om met ieders belangen rekening te houden. Een gedegen voorbereiding, open communicatie en goede begeleiding kunnen hierbij van grote waarde zijn.

h.vrielink@herenstaete.nl
+31 (0)6 57 70 79 32

 

 

WILT U MEER INFORMATIE?