financiering-spotcap1Er wordt veel gesproken over de problemen die het MKB ondervindt bij het aanvragen van financiering. Soms ligt het inderdaad aan de plannen, maar vaak ook aan de terughoudendheid van de banken. Een veel gehoord argument. Maar er zijn zo veel meer mogelijkheden ontstaan waarmee MKB’ers toch aan hun geld kunnen komen voor bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering.

 

 

Wij willen ondernemers helpen, zodat ze verder kunnen ondernemen. En dat alles vanuit de gedachten dat u bestuurder bent, maar wij de bijrijder zijn die u de weg wijst als u verdwaalt raakt, of het even niet meer zo goed weet.

Om die reden zijn wij al partner geworden van Xattu, een platform waar financieringsvragen en aanbod samen komen. Maar recent hebben we ook Spotcap aan onze portefeuille toegevoegd. Spotcap biedt ondernemers snelle en flexibele financieringen tot €150.000 met een maximale looptijd van 12 maanden. De kracht zit hem in de snelheid, binnen één werkdag weet u of u een lening kunt krijgen, hoe hoog deze is en met welk rentepercentage.

Nagelbijten en haren uittrekken om een financiering is er dus niet meer bij, zolang u een adviseur heeft die verder kijkt dan de traditionele paden. Er zijn mogelijkheden genoeg, die ook voor u uitkomst bieden.

Doet u via Herenstaete een aanvraag dan krijgt u een korting bij het opnemen van geld. Wilt u meer weten over Spotcap, of zit u met een financieringsvraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Patrick-Kuster-940x761Patrick Kuster

Adviseur Financieringen, Fusies & Overnames
Herenstaete
085-0410025