Heeft u een praktijk met voornamelijk agrarische klanten en is uw kantoor gevestigd in de provincie Limburg? Denkt u erover uw praktijk binnen afzienbare tijd te willen overdragen? Herenstaete is voor een klant die al meerdere vestigingen heeft hier naar op zoek. Herenstaete komt graag met u in contact.

Waarom Herenstaete?

Herenstaete begeleidt op onafhankelijke wijze fusies en overnames. We adviseren zowel kopers als verkopers en staan u bij vanaf de oriënterende fase tot het afsluiten bij een notaris.

Een verkoop of fusie is voor u waarschijnlijk een eenmalige gebeurtenis, welke een grote impact heeft zowel op u als het bedrijf. Het is daarom van groot belang om tijdig het juiste advies te ontvangen. Eenmaal gestart hebben fusies en overnames een geheel eigen dynamiek en u wilt deze processen zo goed mogelijk afronden.

Een succesvolle fusie en overname van uw bedrijf wordt gekenmerkt door een goede voorbereiding, waaronder het formuleren van verwachtingen, betrouwbare begeleiding en de bereidheid om meerdere beslismomenten in te bouwen.

Contact

Wilt u in contact komen met ons voor meer informatie? Of wilt u graag een afspraak met ons inplannen? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een mail naar info@herenstaete.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 – 0410025