Heb je een accountantskantoor met mkb en/of agrarische klanten? Denk je erover om jouw kantoor binnen afzienbare tijd te willen overdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Herenstaete is voor een klant, die al meerdere vestigingen heeft, hier naar op zoek. Wij komen graag met jou in contact.  

Waarom Herenstaete?

Herenstaete begeleidt op onafhankelijke wijze bedrijfsoverdrachten. We adviseren zowel kopers als verkopers en staan je bij vanaf de oriënterende fase tot het afsluiten bij een notaris. 

Een verkoop of fusie is voor jou waarschijnlijk een eenmalige gebeurtenis, welke een grote impact heeft op zowel jou als het bedrijf. Het is daarom van groot belang om tijdig het juiste advies te ontvangen. Eenmaal gestart hebben fusies en overnames een geheel eigen dynamiek en wil je deze processen zo goed mogelijk afronden. 

Een succesvolle fusie en overname van jouw bedrijf wordt gekenmerkt door een goede voorbereiding, waaronder het formuleren van verwachtingen, betrouwbare begeleiding en de bereidheid om meerdere beslismomenten in te bouwen. 

Contact

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Stuur een mail naar info@herenstaete.nl of neem telefonisch contact op via 085 041 00 25.